Verwarming icoon

Verwarming

Verwarmingsinstallaties voor nieuwbouw & renovatie

Bij ons kan u terecht voor alle soorten verwarmingsinstallaties volgens uw warmtebehoefte.  Van gascondensatieketel tot warmtepomp, via vloerverwarming , radiatoren of convectoren. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze die het beste aansluit bij uw behoeften en budget.

Radiatoren/convectoren

Radiatoren en convectoren zijn nog steeds veel gebruikte verwarmingselementen.  De warmteafgifte wordt bepaald door de afmeting, het vermogen en het materiaal.  Deze verwarmingslichamen zijn te bekomen in klassieke uitvoering of in designuitvoering, horizontaal of vertikaal, wandmodel of vrijstaand.  U merkt het, mogelijkheden genoeg.  Bij deze elementen zijn ook diverse accessoires te bekomen zoals handdoekdragers, legbankjes, ... die eraan bevestigd kunnen worden. 

Vloerverwarming

Het voordeel van vloerverwarming is dat u in uw interieur geen rekening moet houden met verwarmingselementen. Bij vloerverwarming worden de leidingen in de vloer verwerkt en wordt de warmte door middel van straling overgedragen naar de omgeving. Bovendien werkt vloerverwarming zeer zuinig met water op lage temperatuur.

Onderhoud installatie

Verwarming en warm water staan tegenwoordig hoog op de ladder van de primaire behoeftes. Laat daarom regelmatig uw installatie nakijken. Wist u dat het onderhoud van een gascondensatieketel 2-jaarlijks verplicht is ?  Bovendien garandeert een goed onderhoud een lange levensduur van uw installatie en een minimaal verlies aan energieverbruik.

 

Soenens vloerverwarming

Onze partners in verwarming

Omdat wij kwaliteit en service hoog in het vaandel dragen, selecteren wij met zorg onze leveranciers.

Voorbeelden